Prosjektsted: Tempeveien 22

Areal: 4.250 m²

Type prosjekt: Rehabilitering

Tidsrom: 2018-2019

Byggherre: KLP Eiendom

Oppdragsgiver: Veidekke

RIE: Fjeldseth AS

Beskrivelse:

Beliggenhet

Eiendommen har sentral beliggenhet på Tempe, ved E6 ca. 2 km syd for Trondheim sentrum og vis a vis Team Trafikk sitt hovedanlegg på Sorgenfri. Meget god eksponeringsmulighet mot E6, byens hovedinnfartsåre fra syd. Bussholdeplass like utenfor bygget. Parkering i kjeller eller på parkeringsdekke i 2.etg.

Eiendommen

Bygget ble oppført i 1987 og har gjennomgående god standard med et totalareal er på ca. 11.763 kvm. Bygget er organisert som et sameie mellom KLP Eiendom Trondheim AS og boligene i 8. etasje. Forretningslokalene i 1. og 2. etg består av dagligvareforretning (ICA), kafeteria og frisør. Kontorarealene er på ca. 850 kvm fra 3. til 7. etg.  Det er 2 heiser med direkte adkomst til både parkeringsdekke i 2. etg og parkeringskjeller.

Lokalene

Kontoretasjene fremstår som meget effektive med rom for fleksible løsninger, i kombinasjon med cellekontorer og åpent kontorlandskap. Lokalene har gjennomgående god standard.

Lyngården er et nytt kontorbygg som består av BTA ca. 9.925 m2 kontorareal for utleie over 5 etasjer og BTA ca. 3.600 m2 kjeller, som i i hovedsak er P-kjeller og lager. Bygget vil huse ca 450 arbeidsplasser.
Beliggenheten byr på flott utsikt nordover mot fjorden og Fosen, men også mot nærområdene. Det vil bli flott opparbeidet grøntareal/park på framsiden av bygget mot Brøsetveien.

Kategorier: Næringsbygg